کلیدواژه‌ها = فنل
تعداد مقالات: 6
1. ارزیابی فنل کل، فلاونوئید و پتانسیل آنتی اکسیدانی اندام های مختلف دو جنس Papaver و Glaucium جمع آوری شده از نقاط مختلف ایران

دوره 26، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 195-214

آرزو شقاقی؛ ابوالفضل علیرضالو؛ صمد نژاد ابراهیمی؛ علی سنبلی


2. تاثیر منابع کودی بر صفات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی رزماری(Rosmarinus officinalis L.) در رقابت با علف-های هرز

دوره 25، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 67-84

مریم صادق؛ فائزه زعفریان؛ وحید اکبرپور؛ مصطفی عمادی


5. بررسی تغییرات میزان پروتئین و ترکیبات فنلی در برگهای ارقام حساس و مقاوم توتون آلوده به ویروس وای سیب‌زمینی (PVY)

دوره 22، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 129-153

عبدالرحمن عبدالهی؛ سعید نصرالله نژاد؛ سید مهدی جعفری؛ محسن یزدانیان؛ میثم تقی نسب