ORIGINAL_ARTICLE
اثر سطوح مختلف شوری بر شاخصهای رشد و جذب عناصر غذایی در شبدر ایرانی
(Triticum aestivum L. Var Chamran) و گندم رقم چمران (Trifolium resupinatum L.)
https://jopp.gau.ac.ir/article_59_9f95a9854fad428b15f311d4afa9cfc3.pdf
2012-06-26
25
44
ORIGINAL_ARTICLE
تعیین ساختار ژنتیکی صفات زراعی برنج با استفاده از روشهای کلاسیک و مولکولی
https://jopp.gau.ac.ir/article_60_86392a10877f391074640b74c6b9c1a6.pdf
2012-06-26
45
72
ORIGINAL_ARTICLE
اندازه گیری شاخص سطح برگ با استفاده از دستگاه در گندم AccuPAR
https://jopp.gau.ac.ir/article_61_0731594f1239e674d3590e9e502cd0f4.pdf
2012-06-26
97
102
ORIGINAL_ARTICLE
بررسی اثر خود و دگرگرده افشانی روی کمیت و کیفیت میوه برخی از
ژنوتیپ های خود سازگار بادام
https://jopp.gau.ac.ir/article_62_dca5591d9a8b1064d7e71d7b10f31a5c.pdf
2012-06-26
73
90
ORIGINAL_ARTICLE
بررسی صفات کمی و کیفی اسانس بذر به لیمو(Lippia citriodora)
https://jopp.gau.ac.ir/article_63_ce710780055596873cfab65f7df46904.pdf
2012-06-26
91
96
ORIGINAL_ARTICLE
تعیین آستانه تحمل به شوری در مرحله جوانه زنی در شش گیاه دارویی
https://jopp.gau.ac.ir/article_64_e0f6e794a4b551bb1928a528ed6ffbec.pdf
2012-06-26
15
24
ORIGINAL_ARTICLE
بررسی عوامل مولد و همراه شانکر و لکه برگی باکتریایی درختان
میوه هسته دار در استان گلستان
https://jopp.gau.ac.ir/article_65_fd2d66034aed32b1149a05a08cadb65e.pdf
2012-06-26
1
14