کلیدواژه‌ها = %D8%A7%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%B3
ارزیابی فعالیت های زیست‌شناختی اسانس و عصاره های صمغ گیاه وشا (Dorma ammoniacum D. )

دوره 27، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 211-225

10.22069/jopp.2020.17332.2594

محسن مظاهری تهرانی؛ رحمان حسین زاده؛ مریم مهاجرانی؛ محمود تاجبخش؛ صمد نژاد ابراهیمی


مطالعه تاثیر کودهای زیستی، شیمیایی و اسید هیومیک بر شاخص‌های رویشی، فیزیولوژیکی و میزان اسانس گیاه نعناع گربه‌ای (Nepeta cataria L.)

دوره 24، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 61-76

10.22069/jopp.2017.10923.2029

پریا بویری ده شیخ؛ محمد محمودی سورستانی؛ مریم ذوالفقاری؛ نعیمه عنایتی ضمیر


اثر سطوح مختلف کود دامی و وزن‌های غده بر عملکرد و اجزای عملکرد زیره سیاه (Bunium persicum Bioss.)

دوره 22، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 133-155

سرور خرم دل؛ پرویز رضوانی مقدم؛ قربانعلی اسدی؛ سید محمد سیدی؛ هما عزیزی


تاثیر کودهای آلی بر شاخص‌های رشد، جذب عناصر غذایی و میزان اسانس در گیاه دارویی نعناع سبز (Mentha spicata L)

دوره 21، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 63-80

بهروز اسماعیل پور؛ زهرا کیانی؛ جواد هادیان؛ علی اشرف سلطلانی؛ سولماز فتح العلومی