. (1392). تاثیر غلظت های مختلف ساکاروز، کازئین هیدرولایزات و اسیدآمینه های مختلف برجنین زایی سوماتیکی در برخی از ارقام انگورVitis vinifera L. پژوهشهای تولید گیاهی, 20(1), 157-170.
MLA
. "تاثیر غلظت های مختلف ساکاروز، کازئین هیدرولایزات و اسیدآمینه های مختلف برجنین زایی سوماتیکی در برخی از ارقام انگورVitis vinifera L". پژوهشهای تولید گیاهی, 20, 1, 1392, 157-170.
HARVARD
. (1392). 'تاثیر غلظت های مختلف ساکاروز، کازئین هیدرولایزات و اسیدآمینه های مختلف برجنین زایی سوماتیکی در برخی از ارقام انگورVitis vinifera L', پژوهشهای تولید گیاهی, 20(1), pp. 157-170.
VANCOUVER
. تاثیر غلظت های مختلف ساکاروز، کازئین هیدرولایزات و اسیدآمینه های مختلف برجنین زایی سوماتیکی در برخی از ارقام انگورVitis vinifera L. پژوهشهای تولید گیاهی, 1392; 20(1): 157-170.