مجیدیان, مجید. (1393). تأثیر روی، بر و گوگرد بر میزان روغن دانه، عملکرد و فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدانی در کلزا. پژوهشهای تولید گیاهی, 21(3), 135-152.
MLA
مجید مجیدیان. "تأثیر روی، بر و گوگرد بر میزان روغن دانه، عملکرد و فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدانی در کلزا", پژوهشهای تولید گیاهی, 21, 3, 1393, 135-152.
HARVARD
مجیدیان, مجید. (1393). 'تأثیر روی، بر و گوگرد بر میزان روغن دانه، عملکرد و فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدانی در کلزا', پژوهشهای تولید گیاهی, 21(3), pp. 135-152.
VANCOUVER
مجیدیان, مجید. تأثیر روی، بر و گوگرد بر میزان روغن دانه، عملکرد و فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدانی در کلزا. پژوهشهای تولید گیاهی, 1393; 21(3): 135-152.