کلیدواژه‌ها = پروتئین
مطالعه اثرات ریزگردها بر خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی خیار، گوجه فرنگی و لوبیا

دوره 28، شماره 3، مهر 1400، صفحه 205-220

10.22069/jopp.2021.18782.2768

فیروزه شریفی کالیانی؛ سیروان بابائی؛ یاسین ظفرسهراب‌پور


تاثیر نوع پایه بر نشانگرهای مورفولوژیکی و بیوشیمیایی تحمل به تنش شوری در بادام رقم شاهرود-12

دوره 26، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 79-95

10.22069/jopp.2019.15331.2377

طاهر سقلی؛ محمداسماعیل امیری؛ علی ایمانی؛ حامد رضایی؛ علی مومن پور


واکنش برخی از خصوصیات کیفی دو رقم بومی برنج به مدیریت تلفیقی آبیاری و زهکشی

دوره 25، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 31-44

10.22069/jopp.2017.13265.2192

عبدالله درزی؛ محمد قاسمی نصر؛ علی مختصی بیدگلی؛ فاطمه کاراندیش


بررسی تغییرات میزان پروتئین و ترکیبات فنلی در برگهای ارقام حساس و مقاوم توتون آلوده به ویروس وای سیب‌زمینی (PVY)

دوره 22، شماره 3، آذر 1394، صفحه 129-153

عبدالرحمن عبدالهی؛ سعید نصرالله نژاد؛ سید مهدی جعفری؛ محسن یزدانیان؛ میثم تقی نسب


اثر سدیم نیتروپروساید (SNP) بر برخی ویژگی‌های بیوشیمیایی گیاهچه‌های جو (Hordeum vulgare L. cv. Sahar) در تنش شوری

دوره 21، شماره 3، آذر 1393، صفحه 171-189

محسن زواره؛ سمانه اسدی صنم؛ همت الله پیردشتی؛ ابوذر هاشم پور


تأثیر آبیاری با پساب و سطوح کود نیتروژن بر عملکرد کمی و کیفیت علوفه ذرت شیرین

دوره 20، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 23-44

محمد جواد فریدونی؛ هوشنگ فرجی؛ حمیدرضا اولیایی