• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اطلاعات آماری نشریه
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • هزینه دریافتی مقالات
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English
کلیدواژه‌ها = پیاز
تعداد مقالات: 2
مطالعه تاثیر پرمنگنات پتاسیم بر صفات بیوشیمیایی پیاز خوراکی (Allium cepa)

دوره 23، شماره 3، آبان 1395، صفحه 135-149

10.22069/jopp.2017.9604.1908

مریم دباغ؛ کامبیز مشایخی؛ جاوید قرخلو؛ فریال وارسته

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 627.19 K

شناسایی عوامل قارچی مرگ گیاهچه، سوختگی و لکه برگی سیر و پیاز در منطقه جیرفت

دوره 17، شماره 1، خرداد 1389، صفحه 91-101

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 358.91 K

پژوهش‌های تولید گیاهی
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 32 (1404)
دوره 31 (1403)
دوره 30 (1402)
دوره 29 (1401)
دوره 28 (1400)
دوره 27 (1399)
دوره 26 (1398)
دوره 25 (1397)
دوره 24 (1396)
دوره 23 (1395)
دوره 22 (1394)
دوره 21 (1393)
دوره 20 (1392)
دوره 19 (1391)
دوره 18 (1390)
دوره 17 (1389)
دوره 16 (1388)

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • نمایه شدن در پایگاه تخصصی BIOSIS 1404-04-09
  • نمایه شدن درپایگاه بین المللی CABI 1401-02-20

نشریه تابع قوانین کرییتیو کامنز بوده و حق‌مؤلف مقالات از آن نویسندگان است.

 

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب