کلیدواژه‌ها = عناصر غذایی
بررسی تاثیر کادمیوم و پلی وینیل کلراید بر تجمع عناصرکم مصرف و برخی صفات فیزیولوژیکی گیاهچه های کوشیا

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 02 اردیبهشت 1403

10.22069/jopp.2024.22165.3117

عاطفه میرزایی؛ علی سپهری


اثر بی کربنات آب آبیاری بر کلروز برگی، رنگدانه های فتوسنتزی و جذب آهن دانهال های کیوی فروت.

دوره 29، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 1-18

10.22069/jopp.2022.18629.2748

زینب علیزاده؛ محمود قاسم نژاد؛ محمود فاضلی سنگانی


بررسی تغییرات رشدی و تغذیه‌ای چهار پایه‌ی‌ جنس پرونوس (Prunus sp) تحت تنش خشکی

دوره 28، شماره 4، دی 1400، صفحه 141-157

10.22069/jopp.2021.18120.2683

شیرین نصراله پور مقدم؛ غلامرضا ربیعی؛ بهروز شیران؛ حبیب الله نوربخش؛ رودابه راوش


اثر سیستم‌های تربیت بر خصوصیات کمی، کیفی و غلظت عناصر غذایی میوه سیب

دوره 23، شماره 2، تیر 1395، صفحه 123-144

عرفان سپهوند؛ علی رضا طلایی؛ محمد علی عسکری سرچشمه؛ محمد رضا فتاحی مقدم؛ محمود قاسم نژاد


تاثیر کودهای آلی بر شاخص‌های رشد، جذب عناصر غذایی و میزان اسانس در گیاه دارویی نعناع سبز (Mentha spicata L)

دوره 21، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 63-80

بهروز اسماعیل پور؛ زهرا کیانی؛ جواد هادیان؛ علی اشرف سلطلانی؛ سولماز فتح العلومی