نویسنده = جمالعلی الفتی
ارزیابی ژنوتیپ‌های مختلف مارچوبه (Asparagus officinalis L.) از نظر مواد مؤثره و عناصر غذایی تحت شرایط آبیاری با حداکثر تخلیه مجاز رطوبتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 08 مهر 1403

10.22069/jopp.2024.22574.3157

باب اله فرجی؛ جمالعلی الفتی؛ امیر صحرارو؛ محمد حسن بیگلویی


ارزیابی ژنتیکی صفت ماده‌گلی در خیار با استفاده از روش تجزیه میانگین نسل‌ها

دوره 29، شماره 3، مهر 1401، صفحه 1-16

10.22069/jopp.2022.19108.2821

مریم حافظ نیا؛ جمالعلی الفتی؛ بابک ربیعی؛ حبیب الله سمیع زاده لاهیجی


تعیین محلول‌های غذایی مناسب برای گلدهی آنتوریوم گلدانی (Anthurium andreanum cv. Lentini Red) در کشت بدون خاک

دوره 24، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 61-74

10.22069/jopp.2017.10783.2020

سمانه فتح الهی؛ معظم حسن پور اصیل؛ هدایت زکی زاده؛ جمالعلی الفتی


تاثیر کودهای شیمیایی و آلی بر عملکرد و تجمع نیترات در اسفناج (Spinacea oleracea L.)

دوره 21، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 49-68

سیده مریم فلاح مرتضی نژاد؛ غلامعلی Peyvast؛ جمالعلی الفتی؛ بهمن سماک