کلیدواژه‌ها = آنتوسیانین
تعداد مقالات: 5
1. مطالعه خصوصیات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه دارویی نعناع فلفلی (Mentha piperita L) در واکنش به تنش شوری تحت تاثیر همزیستی با قارچ Piriformospora indica

دوره 26، شماره 1، بهار 1398، صفحه 1-19

10.22069/jopp.2018.11244.2041

معصومه خالوندی؛ محمدرضا عامریان؛ همت الله پیردشتی؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ احمد غلامی


2. اثر پوشاندن میوه قبل از برداشت بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفیت انار رقم شیشه کب

دوره 25، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 139-152

10.22069/jopp.2018.13548.2221

فرزانه حامدی سرکمی؛ فرید مرادی نژاد؛ مهدی خیاط


3. بررسی اثر زمان پاشش اسید سالیسیلیک بر برخی از رنگدانه‌ها و خصوصیات مورفولوژیک میوه گوجه‌فرنگی

دوره 22، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 203-217

مریم حافظ نیا؛ کامبیز مشایخی؛ فرشید قادری فر