کلیدواژه‌ها = آنتی‌اکسیدان
ارزیابی ژنوتیپ‌های مختلف مارچوبه (Asparagus officinalis L.) از نظر مواد مؤثره و عناصر غذایی تحت شرایط آبیاری با حداکثر تخلیه مجاز رطوبتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 08 مهر 1403

10.22069/jopp.2024.22574.3157

باب اله فرجی؛ جمالعلی الفتی؛ امیر صحرارو؛ محمد حسن بیگلویی


تاثیر محلول‌پاشی ساکارز و گلوتامین بر عملکرد و ارزش غذایی دانه در سه لاین باقلا

دوره 31، شماره 2، تیر 1403، صفحه 151-169

10.22069/jopp.2023.21446.3051

سید مهدی ذاکری‌تبار امیری؛ حمیدرضا صادقی پور؛ کامران قاسمی؛ احمد عبدل زاده؛ فاطمه شیخ


تأثیر اسیدسالیسیلیک بر برخی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه برنج (Oryza sativa L.) تحت تنش شوری

دوره 30، شماره 2، تیر 1402، صفحه 163-182

10.22069/jopp.2023.20675.2970

سیده الهام فرهنگ جو؛ سارا سعادتمند؛ رمضانعلی خاوری نژاد؛ فرزانه نجفی؛ بابک باباخانی


شناسایی ترکیبات آنتوسیانینی در 10 رقم انگور (Vitis vinifera L.) با روش HPLC-DAD

دوره 30، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 225-242

10.22069/jopp.2022.20456.2956

فاطمه صادقیان؛ اسماعیل سیفی؛ سیده ساناز رمضانپور؛ علیرضا سلامی


تلقیح بذر لیلکی ایرانی (Gleditsia caspica Desf) با مایکوریزای آرباسکولار برای افزایش تحمل به خشکی نهال‌ها

دوره 28، شماره 2، تیر 1400، صفحه 101-114

10.22069/jopp.2020.17884.2659

پیام پوریافر؛ علیرضا خالقی؛ احمدرضا عباسی‌فر؛ مینا تقی‌زاده


بررسی اثر پارامتر‌های محیطی بر توانمندی آنتی‌اکسیدانی گیا‌هان دارویی جمع‌آوری شده از منطقه پاوه و اورمانات

دوره 27، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 241-262

10.22069/jopp.2020.17646.2631

عظیم قاسم نژاد؛ محمد صانعی؛ خلیل قربانی؛ محمد معصومی؛ علیرضا صادقی ماهونک